Ya!! Kita hanya perlu bijak untuk bergaya bukan membazir.

Contoh macam model #MHMHYPE ni, dengan harga yang cukup munasabah beliau dapat bergaya pada bila-bila masa dan dimana juga.

Tak kira siang atau pun malam...
Tak kira berjalan,memandu atau menunggang motosikal, beliau ada #XGLARE yang sesuai.

Harga? Pasti membuatkan anda menangis bila tahu nanti.

Nak tahu gak???
PM di facebook.com/mhmhype

Kenapa order ambil masa 7 ke 14 hari untuk sampai?

1. Ya betul perjalanan dari China ke Malaysia sekitar 5 jam penerbangan...
TAPI ⏬⏬
2.Simple order process
👉 Anda order beserta pembayaran (+1-2 hari) bergantung kepada masa order dan payment serta cara payment dibuat (Fast/Interbank)
👉 Kami submit order kepada supplier sebaik payment clear (+1hari)
👉 Supplier process order dan hantar ke warehouse di China (+1-3 hari)
👉 Warehouse sorting dan isu tracking untuk ke Malaysia (+1-2 hari)
👉 China ke Malaysia + Clearance kastam + local courier pickup (+1-2 hari)
👉 Local courier sort out + post out
⏫ Ini bergantung kepada berapa pantas Poslaju atau Skynet uruskan.
⏫ Bergantung kepada lokasi dan kaki tangan bertugas yang uruskan
⏫ Cepat dan efisien maka cepat lah sampai ke tangan pemilik
⏫ Lambat atau disertakan alasan pada sistem tracking
maka kita paham-paham lah ye 😂

Kalau tengok gaya macam lah nak ride long distance kan.

Walaupun nampak jauh perjalanan tapi cuma seberang sempadan Penang ngan Kedah ja.

Ke Miew Biker Sungai Petani hantar motor salin kulit ja pun

Aku pasti ramai yang tidak akan bersetuju dengan kenyataan TPM. Bagi aku semuanya terletak pada sikap penunggang tu sendiri. Tak kira kecik atau besaq motor yang ditunggang tu.

Dan lagi satu fakta kemalangan selalunya pada jumlah dan peratusan saja tanpa ambil kira kepada pecahan kecil yang menyebabkan kemalangan itu sendiri.

Sampai sekarang semua akan kata "penunggang motosikal penyumbang tertinggi kepada kemalangan" tapi sapa yang ambil kira punca dan sebab kemalangan tersebut?

Dan berapa pula pecahan peratusan kemalangan yang melibatkan kapcai atau superbike?

Rasanya sampai sekarang belum ada lagi semua data yang macam nih kan...

Apa yang penting ialah sikap dan tanggungjawap kita sebagai pengguna atau penunggang motorsikal itu sendiri...!