Koleksi PORSCHE DESIGN kini berada di facebook.com/mhmhype .

Harga macam biasa pasti mampu milik, jangan risau kami bagi harga direct supplier siap pos.

Dengan #mhmhype akan pastikan anda tidak rugi dan membazir.

Tunggu apa lagi jom lah pakat-pakat order

SKMEI merupakan salah satu jenama jam keluaran China. Di Malaysia kita mungkin tak berapa nak pandangkan jenama ni.

Maklumlah ramai yang prefer kepada jam dari keturunan G-Shock walaupun copy kan.

SKMEI walaupun original tapi harga jauh lebih murah dari G yang copy tu.

Kalau dilihat sekali imbas SKMEI ni memang nampak macam G-Shock kan.

Harga market online SKMEI ni di facebook sekitar RM100 ke atas bergantung kepada model.

Buat masa sekarang mhmhype baru promote model ni harga cuma RM150.00 untuk 2 set jam ni.

Kalau rasa berminat nak dapatkan jam ori mampu milik macam ni follow lah rapat-rapat facebook.com/mhmhype

#XGLARE 5 DALAM 1, Sunglasses yang sedang trending di facebook sekarang.

Harga pasaran online sekitar RM179.00 .

Tapi kenapa bayar lebih untuk produk yang sama?

Di facebook.com/mhmhype kami hanya letak harga RM65.00 (SM) / RM85.00 (SS) siap pos sampai ke rumah lagi.

Sama ke kualiti? Kenapa murah? Ori ke?
Antara soalan yang sering ditanya oleh mereka yang berminat.

Jawapan kami simple je...
kualiti sama sebab produk dari China
murah sebab kami order terus dari kilang untuk anda
ini produk OEM tak yang Ori mahupun Copy.

PILIHAN DITANGAN ANDA...