Header Ads

GOPRO MAHAL SANGAT...SJ4000 PUN OK

Salam...



Agak lama juga aku mengidam sports action camera yang macam ni. Dari masa menjadi trending kat Malaysia sekitar tahun lepas.

Selepas bermacam survey yang dibuat, selak habis semua review so akhirnya aku decide untuk ambil SJ4000 wifi ni je.

Nak amik Gopro rasa tak berbaloi sangat dengan motif kegunaan aku nanti maklumlah harga pun boleh TAHAN sangatkan...

So nantikan motif kegunaan SJCAM ni nanti selain dari anak-anak berselfie

No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.