Header Ads

KAYUH DALAM KABUS

 


Sepanjang dok kayuh, ini kali pertama dapat keadaan pagi berkabus macam ni.

Memula ingat mendung nak hujan,maklumlah awal pagi lagi tapi bila dah kayuh masuk area Permatang Buloh keadaan berkabus tebal.

Rasa macam kayuh naik Jerai atau Cameron lak 🤭😝

Route kali ni target nak habis awal ja so tak letak distance jejauh. Bermula berdua dari Tesco Bagan Ajam dan regroup lagi dua orang dekat Desa Murni.

Selain dari dapat keadaan berkabus, hari ni juga dapat pengalaman tayar bocor 😅😅

Ok lah hangpa tengok lah video nih noh...

00:00:00 - 00:01:00 Iklan Rielkies
00:02:00 - 00:05:00 Keadaan sekitar Permatang Buloh
00:05:00 - 00:07:00 Climbing Zone
00:07:00 - 00:09:40 Sekitar Jalan Sungai Lokan

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9009701189865934"
     crossorigin="anonymous"></script>
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block; text-align:center;"
     data-ad-layout="in-article"
     data-ad-format="fluid"
     data-ad-client="ca-pub-9009701189865934"
     data-ad-slot="3314441125"></ins>
<script>
     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Blog link
http://www.beloqusez.com

Strava Link
https://www.strava.com/athletes/64866597

Facebook
https://www.facebook.com/usez.nizal

Instagram
https://www.instagram.com/useznizal/

Tik Tok
https://vt.tiktok.com/ZSExD2ne/

Gadget and Gear
Ekenr H9r
Redni Note 9s
Pro Apparel Jersey
Alcott Ascari

#cycling #cyclist #useznizal #butterworth #penang #roadbike #viral #training #route #seo #kayuh #pelanpelankayuh #penangcyclist #mykayuh #basikal #roadbike #campimpala #sepeda #speda #strava #relive #santic #ekenh9r #cyclingvlog #vlogging #vlog  #alcott #ascari #proapparel #proapparelwarrior

Fucking Funk - Royalty-Free Music by https://audiohub.com




No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.