GILA KAYUH?

by - Saturday, August 01, 2020

 


Ikut trend?
Kalau nak ikutkan dari kecil lagi dah kayuh...
Memula dengan basikal "Chopper" (kalau hangpa tak tau...pi gugel tengok camna rupa dia)

Layan BMX, layan basikal racing (la ni depa panggil roadbike)

Cuma mungkin la ni nak kayuh balik,depa kata ikut trend lah...

Btw yang ni model RB Camp Impala aku beli dari Oze Cycle Simpang Empat dengan harga mampu milik...

Nak dapat sebijik nih pun jenuh jugak survey sebab banyak kedai area northern tak dak stock basikal sama ada dari segi harga atau pun size.

Nak kayuh balik nih bukan pasal apa...since PKP activiti sukan macam hoki la ni tak banyak ruang dan peluang nak main so untuk "KEKAL CERGAS" aku pilih untuk kayuh balik.

Kalau nak suruh jogging...kirim salam lah

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998