Header Ads

DAH BOLEH CHECK DI EGUMIS


Ingat lagi Wang Tak Dituntut (WTD) yang kecoh dulu?
Ok sekarang hangpa tak payah dah nak buang masa beratoq lama, la nih semua dihujung jari saja.

Web Egumis dah berfungsi sejak semalam untuk hangpa check kut-kut la ada duit hangpa yang tak sempat nak tuntut tuh.

Simple basic registration ja masuk nama,no ic, email,user name dengan password.

Lepas tu dah login update password dan complete hangpa punya profiles ja.

Then boleh lah check WTD hangpa atau tolong check untuk orang lain pun boleh...guna nombor IC ja.

Tapi setakat la cuma boleh buat 2 carian saja sehari...

Tunggu apa lagi pi lah check kat 
mana lah tau rezeki tahun baru...

No comments

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Powered by Blogger.