CORONAVIRUS SEBENARNYA LUBUK DUIT

by - Monday, January 27, 2020




Virus yang sedang mengancam dunia sekarang nih sebenarnya lubuk duit untuk page-page besar di facebook, blogpress dan juga media massa besar kat Malaysia.

Mana taknya, dengan headline yang catchy saja dah boleh mendapat ribuan share dan traffic ke laman masing-masing...itu semua duit bagi depa

Rakyat Malaysia mana ada nak baca isi kandungan pun, janji tajuk yang boleh depa terima walaupun isi kandungan tak dak kena mengena dengan tajuk langsung pun laju ja depa share.

Lepas tu pakat-pakat kecam!!

Tapi yang hairannya media massa yang tertakluk pada etika kewartawanan pun main macam tu jugak... 
macam contoh kat bawah nih...

Nasihat yang diberikan terus disensasikan sebagai headlines



Berita penuh baca ka SINI

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998