SHOPEE BUAT HAL

by - Tuesday, July 02, 2019


SHOPEE BUAT HAL!!

Kepada seller-seller di shopee yang gunakan Opt 2 atau yang tanggung kos postage better hangpa check balik transaction complete order hangpa tuh.

Since minggu lepas ada problem, cuma masuk harga barang saja ke wallet hangpa. Kos postage buat masa la shopee "makan"... kalau satu transaction depa "makan" RM10, dalam satu hari hangpa ada 5 complete order yang kena "makan" RM10 setiap order...mau tak rugi RM50 kan!

Tapi tak pa jangan risau hang email ja kat Shopee claim balik dengan bukti transaction compete order tu biaq depa investigate (nak takut apa) proof semua ada melainkan lah transaction kita "hilang" macam tu saja.

Info dari pm kat page shopee depa kata ada bug kat system tapi bug ka serangga ka haiwan ka kalau transaction hangpa complete tapi masuk wallert tak cukup... CLAIM SAJA BALIK

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998