LEMANG RAYA HONDA RS150R

by - Wednesday, June 12, 2019


LEMANG ESPADA 28mm standard cutting untuk RS150 aku semperna raya baru nih...

Actually tak dak niat pun nak tukaq pada mulanya... aku pi kedai cuma nak tukaq minyak hitam ja.

Kebetulan ada lah a few kotak ekzos espada nih kat kedai tu so aku saja tanya kat tokey tu berapa harga.

Mungkin dia silap tengok kat kotak tu tulih RS150 dia nampak macam RM150  teriuh dia sebut 150 siap pasang!

So tanpa pikiaq panjang aku cancel tukaq minyak hitam teruih suruh depa pasang kat motor.

By the way rega pasaran espada nih dalam RM220 ke atas ikut kedai dan kawasan la.

Dari segi performance dan bunyi..bagi aku kira ok lah untuk motor aku yang dalam kategori 0.5 stage modified nih

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998