KENA SCAM?

by - Tuesday, April 23, 2019


Dah bertahun #mhmhype berurus niaga secara online baik di facebook,page, instagram mahupun di shopee. 

Ada juga kekadang tu bergerak secara offline.
Kepada yang biasa berurusan dengan kami tentu faham process kami...ye lah tak semua barang kami simpan ready stock.

Kalau yang baru berurusan walaupun di shopee, tempoh 7 ke 14 hari pun tak sampai lagi dah dituduh scammer... rasanya hangpa perlu lebih banyak membaca pada setiap iklan yang kami post.

Di shopee dah tertera semua details termasuk tempoh penghantaran dan kalau melalui page yang ke whatsapp...auto script dah jelaskan sebelum hangpa buat payment.

Jadi kalau tiap hari whatsapp tanya info letih nak membalas juga tau!

Eh...Masa deal nak best price nak diskaun semua, bila dah bagi tak leh nak sabaq tunggu pastu terus tuduh scammer?




You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998