BERNIAGA BARANG VIRAL ATAU VIRALKAN BARANG NIAGA

by - Thursday, March 21, 2019

Aku ada join satu group di facebook yang members dalam tu more to newbie yang mula nak belajar meniaga.


Antara soalan yang kerap ditanya depa... apa barang yang hot atau viral!

Actually soalan tu berbentu subjektif bagi aku la, dan tak dak jawapan yang betul ataupun salah CUMA...

Kalau nak berniaga produk yang viral saja dah pasti bisnes tu tak kan lama. Benda viral nih trending dia sekilas saja tak macam produk evergreen.

Dan lagi satu kita sebagai peniaga kena faham target market kita,dimana kita nak menjual dan ambil kira beberapa faktor yang lain sama.

Semua benda boleh dijadikan duit waima air liur sekali pun cuma dimana dan bagaimana kita nak merebut peluang tu saja...

BTW ada yang jual boxer kualiti pasar malam pun mampu buat sales ribuan ringgit... so sendiri mau ingat lah

Kalau nak berniaga jangan dok target barang viral saja

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998