WeCHAT SEBENARNYA LUBUK!

by - Wednesday, January 16, 2019


WeChat atau wicet seperti yang dikenali ramai orang Malaysia sebenarnya memang lubuk!

Untuk yang mata keranjang baik lelaki mahupun perempuan Wechat nih memang tempat mencari peluang.....

Tapi yang tu rasanya di Malaysia ja kut, kalau di China Wechat nih lebih glamour dari whatsapp atau telegram.

Dah tentu pernah dengaq wechat pay kan...yang berbaru nih bekerjasama dengan petron, boleh bayaq guna apps wechat tu siap dapat rebate.

Ya untuk peniaga tak kira kecik atau besaq, online atau offline, wechat ni merupakan lubuk untuk dapatkan barang murah dan berkualiti dari China.

Kebanyakkan supplier kat China gunakan wechat untuk promote produk yang depa jual atau supply.

Macamana nak dapat id supplier tu hangpa kena rajin-rajin lah menGUGEL kompem mesti jumpa!

So rumusan mudah, aplikasi yang dibangunkan sebenarnya tak salah pun...tapi cara kita guna dan penggunaan tu yang selalunya menjadi penyebab.

So sama ada hangpa nak install wechat ni atau tak terpulang lah kan... tapi bagi kami yang berurus niaga kecil kecilan nih...

WECHAT MEMANG LUBUK!!!




You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998