SABAQ BRO...

by - Thursday, June 07, 2018

“Atas semangat Malaysia baharu, Anwar perlu segera masuk bertanding kerana rakyat tidak sabar untuk melihat beliau kembali ke Dewan Rakyat,” -sh

Baru sebulan lepas mengundi dah nak suruh MP yang menang kosongkan kerusi bagi kat DSAI...relax bro!

Dari kosongkan kerusi baik hang pa cari memana kerusi yang boleh buat petisyen dulu, result dah gazetkan?

Buat apa nak perabih duit buat election untuk kerusi yang dah secure, yang dah menang... baik cari by election dari kerusi yang boleh "dipertikaikan" kat mahkamah.

At least kalau kalau petisyen pun tak banyak duit rakyat yang dibazirkan, lagipun kita kan nak berjimat cermat sekarang nih...

p/s: kalau tak sabaq sangat... dilantik jadi Senator dulu pun boleh jadi menteri gak kan?

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998