PERCUMA 10 CARA MUDAH DAPATKAN BITCOIN

by - Friday, June 29, 2018


Ya betoi 6 cara mudah untuk dapatkan BITCOIN PERCUMA... dari 10 langkah, 
kita guna cara mudah saja tanpa perlukan modal besar.

Yang penting ada data internet,email yang sah dan KERAJINAN! itu saja

Teknik atau cara "FAUCET" (hangpa google lah sendiri)...jom tengok step by step...

1. Buka account di COINPOT.CO pastikan email yang sah, isi lah apa yang diminta dalam tu tau. Tujuan guna coinpot ini ialah nak kumpul coin dalam satu tempat.

2. Collect LITOSHI (http://moonliteco.in/?ref=cea15441145c) 
Sign in guna email yang sama masa register coinpot dan start claim (minimum 5 minit untuk setiap claim)

3. Collect SATOSHI (http://moonbit.co.in/?ref=b1dad96b12cf)
Sign in guna email yang sama masa register coinpot dan start claim (minimum 5 minit untuk setiap claim)

4. Collect DASH (http://moondash.co.in/?ref=7C4C0BDE88B5)
Sign in guna email yang sama masa register coinpot dan start claim (minimum 5 minit untuk setiap claim)

5. Collect DOGECOIN (http://moondoge.co.in/?ref=4cbcf583b2e8)
Sign in guna email yang sama masa register coinpot dan start claim (minimum 5 minit untuk setiap claim)

6. Collect BITCOIN CASH (http://moonbitcoin.cash/?ref=13A57CDA5368)
Sign in guna email yang sama masa register coinpot dan start claim (minimum 5 minit untuk setiap claim)

7. Bukan balik COINPOT hangpa tadi tengok kat dashboard semua yang hangpa claim tadi ada kat situ. So hangpa kena konsisten lah collect paling minimum setiap 5 minit

8. Dah kumpul mesti nak withdraw kan...guna XAPO wallet (digital wallet) boleh download dari link kat web.

9. Withdraw - kena pi balik kat coinpot tu convert dulu coin yang hangpa kumpul tu ke BITCOIN CORE dari situ baru boleh select withdraw.
Pilih XAPO withdraw method, pastu masuk lah email hangpa.

10. Transfer ke bank cuma dari XAPO ja tau.

Benda nih kena rajin ja...dah benda free so kita buat ja lah kan

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998