HARAP KUDUNGLAH KAKINYA

by - Friday, June 08, 2018

 Untuk kali pertamanya, barang customer order hilang dari parcel! 

Walaupun beribu ringgit transaction yang aku pernah buat sebelum nih, benda macam nih belum pernah terjadi lagi.



Kalau setakat ter "switch" address buyer, barang sampai tak sama warna atau size tuh biasa gak la tapi parcel kena toreh,kasut kena rembat...ini kali pertama dalam sejarah.

Dan 100% aku yakin benda nih jadi di Malaysia...cuma tak tahu siapa dan pada peringkat mana terjadi.


Apa-apa pun aku harap orang yang rembat kasut nih kudung kaki dia nanti... 

Sebab dia bukan saja dajalkan customer yang berharap nak bergaya dengan kasut raya yang di order tuh tapi juga mencalarkan reputasi kami penjual dan juga depa yang bekerja di beberapa peringkat dalam process penerimaan kargo dari China tu jugak.

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998