EHH...BR1M DAH BERTUKAQ

by - Wednesday, June 06, 2018


Jangan terkejut kalau hangpa browse ke website ebr1m tau!
Website tu betoi tak kena hack pun...

Ye lah time-time nih lah hangpa nak checkkan sebab dengaq kata pembayaran akan bermula dalam minggu nih.

La ni BR1M dah pun dikenali dengan nama Bantuan Sara Hidup Rakyat macam gambaq yang aku tempek nih, walaupun nama bertukaq tapi interface tetap sama dan address link pun masih kekal macam dulu.

So pada sesapa yang dapat nanti tuh huntung lah boleh topup mana yang patut menjelang raya nih cuma pastinya ramai yang mengharapkan payment kedua nih tak dak delay lah macam payment pertama walaupun dah tertera LULUS pada permohonan tu kan.

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998