ANAK MERDEKA 2017...DIBUANG!

by - Friday, June 01, 2018



Hari ni 1 Julai 2018...kalau tolak tempoh orang mengandung dalam 9 bulan maka baby-baby yang dibuang sejak dua menjak nih mesti hasil production cuti panjang Merdeka dan Raya Haji tahun lepas.

Bab bersedap "nikmat dunia" tak beringat, dah sangkut membusut tanpa ikatan yang sah tuh satu hal (dosa pahala nih sendiri mau ingat) tapi YANG MEMBUANG,MEMBUNUH DARAH DAGING SENDIRI...memang susah nak "brain"

Binatang pun sayang anak la! 

Even kucing aku pun kalau lepas beranak anak sekoq kena sembunyi pun melilau satu rumah cari tak makan tak minum tau!!

Tak cukup dosa buat maksiat...hangpa tambah lak dengan membunuh...akai ada ka!


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998