SELAMAT KEMBALI TUN M

by - Friday, May 11, 2018


Kalau diikutkan agak lama aku dah "off"  topik politik...sebab redo ja lah dengan kehendak majoriti rakyat Malaysia.

Tapi since this few days bila majoriti rakyat Malaysia kembali bangkit sekaligus mencetus pembaharuan kepada pembentukan kerajaan baru dengan meletakkan harapan kepada Perdana Menteri yang berusia 93 tahun nih so why not balik ke politik sembang kedai kopi kan.

Any way tahniah rakyat Malaysia kerana berani berubah dan mengubah tapi tak bermakna yang kita semua pilih ni boleh dok relax saja kan.

5 tahun kita bagi, kalau ok kita sambung lagi kalau tak...kita pilih baru kan.

BTW the genius is back.... Welcome back TUN MAHATHIR!!

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998