JANGAN LUPA GAWANG BOCOR

by - Sunday, May 27, 2018


Aku bukan peminat politik tegar tapi aku antara jutaan yang sekarang nih sekadar memulangkan paku buah keras kepada pemimpin terdahulu dan jugak penyokong depa.

So la ni ramai yang baru jadi pembangkang dan mula nak menyerang kerajaan. Mula nak main kan isu-isu manifesto dan beberapa isu lain... sebagai rakyat Malaysia depa berhak untuk persoalkan since kerajaan la ni lebih terbuka.

TAPI nasihat aku yang belum tentu depa akan dengaq, sebelum nak start "menyerang" apa kata perbetoi dulu jaring yang bocor perkuatkan barisan pertahanan dulu... kompem tak paham kan so aku straight to the point.

Barisan Nasional iaitu UMNO,MIC,MCA,Gerakan dan gabungan parti yang lain  perlu transformasikan parti depa dulu , susun struktur baru, perkuatkan dari dalam.

Jangan lupa kesemua presiden parti besaq dalam BN semua kalah masa PRU hari tu dan dah letak jawatan... 

Jadi sebelum nak mulakan tugaq baru sebagai PEMBANGKANG...perbetoi dulu yang tak betoi dari dalam!!

Entah sampai ke tak penyampaian aku time lapaq-lapaq camni



You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998