ISU YANG TAK DAK ISU PUN

by - Saturday, May 26, 2018


Isu kat negara Perthliss yang hangat diperkatakan dua tiga hari nih sepatutnya kalau diikutkan tak nampak macam satu isu yang besaq.

Apa yang jadi pasal apa jadi, aku rasa hangpa dah tau...benda dihujung jari ja la ni, tak dak kat tv,kat FB bersepah tak pun kat twitter pun ada...kalau cari kat tumblr aku tak tau ada ka tak :-)

Tapi bagi pendapat aku sendiri lah, MP yang tarik tu ada hati nak lompat macam "katak" tapi malu takut kena kecam, so create isu bikin panas supaya dia kena pecat atau dipecat.

So bila dah kena pecat, nanti masa dewan bersidang balik dah tentu dia akan duduk kat tengah-tengah pada mula tuh, pastu slowly la dia kata SAYA MP BEBAS YANG MENYOKONG KERAJAAN... boleh jadi kan?

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998