INGAT SENANG SENANG NAK PERCAYA

by - Saturday, May 26, 2018



Saja nak bagi tau kat hangpa, dulu ada sorang buyer Melayu tapi nama Mat Salleh nak beli seluaq ni dengan aku.

Tapi yang bestnya bukan pasal dia nak beli, tapi details yang dia mintak kat aku untuk pastikan dia tak ditipu tuh...


  • salinan ic depan belakang
  • salinan lesen
  • bil api /air
  • no plet kenderaan
Demmmmm macam aku lak yang nak buat loan dengan dia!!!

Tanpa bagi dia benda tu semua...aku add dia masuk dalam group WA yang ada ramai previous buyer dan potential buyer suruh dia mintak feedback kat depa...

Lepas tu dari memula nak sehelai...terus dia order 20 helai pelbagai size sebab harga yang dia dapat tak mungkin dia dapat kat tempat lain walaupun kualitinya sama.



You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998