TEH AIS IKAT TEPI

by - Tuesday, February 06, 2018


Gambar ataih ni aku cedok dari google image!

Dua tiga hari sudah kecoh pasal kes teh ais kat Perlis. Kalau nak ulas panjang-panjang pun tak guna benda dah jadi bak kata omputih damage had been done.

Memang tak dapat dinafikan kuasa viral boleh membantu dan juga boleh memudaratkan.

Benda kecik camtu dah jadi satu isu negara (dunia pun boleh tengok) dan macam biasa selain blog-blog hot akan petik story macam ni...paper online juga tak berkecuali tak percaya?

Hang pa pi terjah kat MSTAR

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998