mhmspeX retroX

by - Saturday, July 08, 2017


#mhmspeX retroX?

Hahaha ikut suka la nak letak nama apa pun kan janji harga yang diletak agak munasabah.

Aku sebenarnya boleh ja letak brand apa pun kat speX yang dijual tapi akan melibatkan extra cost. So buat apa nak letak tu semua then nak charge pada buyer kan.

Since produk ni semua OEM so kita just biaq dia as it is.

Ok kalau ikut speX ni ada yang jual RM250.00 RM170.00
tapi bagi aku harga tu dah kira "untung pergi mekah balik hari" walaupun ada ready stock ditangan!

Tak pe tak semua orang berkemampuan untuk beli produk yang sama dengan harga yang berbezakan...

So di mhmspeX harga jualan cuma...

RM80.00 SM
RM95.00 SS
Harga siap pos

Ya betoi lah tu harga seperti yang tertera diatas tapi dengan term and condition biasa mhmspeX la

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998