LARIAN OBOR SUKAN SEA

by - Wednesday, July 05, 2017

Larian obor semalam singgah di Giant Hypermarket Bayan Baru. 

Hari ni rasanya depa lari area Seberang pulak kut.

Tapi yang musykil tu awat tak dijemput ex-malaysian dan ex-state players untuk buat larian bersama kali nih?

Kalau jemput aku pun boleh lagi lari...alah bukannya jauh pun nak kena lari setakat cukup syarat ja pun.

Tapi yang tak best tu acara yang ni tak dicanangkan besar-besaran sampaikan budak sekolah kat sebelah tuh pun tak tau ada event nih 

(tak sure plak la sama ada cikgu tak bagitau ataupun budak tu yang tak amik tau) 

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998