TALIAN WHATSAPP JPJ...PASTIKAN HANDPHONE JUGA DALAM KEADAAN BAIK!!

by - Wednesday, June 21, 2017


Pic : google


Selain dari kenderaan yang bakal digunakan untuk balik kampung berhari raya, hang pa juga kena pastikan yang handphone juga berada didalam keadaan yang memuaskan.

Pastikan jugak bateri full (prepare powerbank ataupun in car charger) dan patikan dah topup kredit siap-siap untuk pengguna prepaid tak kira lah line apa pun hangpa pakai.

La nih JPJ dah bukak talian whatsapp 011 5111 5252 untuk hangpa report on the spot mana-mana yang tengah melakukan kesalahan tu.

Tapi pastikan lah hangpa bagi details yang secukupnya tau!!

Tak percaya...baca kat NST

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998