GEJALA PM DI FACEBOOK

by - Friday, June 23, 2017

PM...
PM PLS...
SIS PM...
BOS PM...
ADMIN PM...

Kalau hangpa ada buat iklan tak kira lah apa barang sekali pun, tak kira sama ada hangpa online seller mahupun personal seller dah pasti akan jumpa dua huruf ni kat ruangan komen post... PM

Aku still boleh terima kalau tak dak details lengkap pada post yang menjual tu macam harga,size,no phone dan yang seangkatan dengannya.

Tapi kalau harga dah tertera, details dah secukup rasa dan nombor phone complete semua dah bagi...
NAK SURUH PM apa lagi?

Tapi ini lah typical rakyat Malaysia memang tak gemar membaca, walaupun membaca itu amalan yang mulia...


Sama lah dengan entri ini...aku pasti tak dak yang baca pun :-) kan

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998