SKMEI SMART SPORT WATCH

by - Saturday, April 08, 2017

SKMEI merupakan salah satu jenama jam keluaran China. Di Malaysia kita mungkin tak berapa nak pandangkan jenama ni.

Maklumlah ramai yang prefer kepada jam dari keturunan G-Shock walaupun copy kan.

SKMEI walaupun original tapi harga jauh lebih murah dari G yang copy tu.

Kalau dilihat sekali imbas SKMEI ni memang nampak macam G-Shock kan.

Harga market online SKMEI ni di facebook sekitar RM100 ke atas bergantung kepada model.

Buat masa sekarang mhmhype baru promote model ni harga cuma RM150.00 untuk 2 set jam ni.

Kalau rasa berminat nak dapatkan jam ori mampu milik macam ni follow lah rapat-rapat facebook.com/mhmhype

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998