RFID BLOCKING SLEEVE UNTUK KAD PAYWAVE ANDA

by - Wednesday, January 18, 2017


"Jika dulu penyeluk saku memerlukan kepantasan tangan untuk mencuri dompet,kini mereka hanya menggunakan aplikasi khas yang boleh membaca data pada cip kad bank mangsa. Penyeluk saku ini hanya perlu mendekati mangsa untuk mencuri wang didalam akaun" - hmetro

Dengan berita yang keluaq semalam jugak lah buat kami di #MHMhype tak menang tangan bersoal jawap dengan mereka yang berminat untuk dapatkan RFID BLOCKING SLEEVE yang kami jual.

Ada yang bertanya kami apa jaminan yang kalau pakai sleeve ini tidak akan berlaku kecurian data...jawapan kami TIADA!
Kami tak boleh jamin malah pihak bank yang mengeluarkan ATM card pun tak boleh beri jaminan 100% yang kad ATM keluaran mereka itu benar-benar selamat.

Contoh mudah kedai kopilah kan... kenapa motor yang dah ada handle lock kita tambah disc lock,tambah fork lock atau tambah padlock? Pasti jawapan ramai untuk elak kecurian kan. Tapi kalau pencuri nak mencuri jugak kita lilit satu motor dengan rantai pun motor boleh hilang juga.

Sama lah dengan kegunaan sleeve ni,hanya sekadar salah satu langkah prevention kita saja.

Kalau tak nak buang duit,boleh je buat sendiri dengan aluminium foil yang banyak dijual dikedai.

Tapi kalau nak sleeve yang cun sikit macam dalam gambar tu..boleh je order dengan MHMhype...
3pcs RM10.00 free normal postage 
(yg pakai setem tuh)
15pcs RM50.00 free poslaju postage
(laju atau tak bergantung kepada poslaju tu)

atau yang nak berniaga kecil-kecilan
100pcs RM200.00 WM
100pcs RM220.00 WM
(direct supply dari China.ETA 7 ke 14 hari)

Tapi kalau nak order pakai sendiri atau pun nak jual
kena tunggu lepas CNY nih...
READY STOCK dah SOLD OUT semalam!!!

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998