BORONG JEEP CLUTCH (WALLET) MURAH

by - Monday, December 12, 2016

 Selalu sebelum aku post sesuatu produk untuk iklan kat page, aku akan survey sebanyak mungkin perbezaan harga antara seller-seller.

Memang terpaksa untuk compare harga dulu sebelum berikan yang terbaik untuk bakal prospek di page.

Macam Jeep clutch/wallet purse ni, paling murah sama ada untuk yang ready stock mahupun yang preorder dijual sekitar RM70.00 keatas tidak termasuk kos postage.

So alternatif kami di MHMHYPE untuk bantu hang pe berjimat ialah beli secara borong. 1 set / 3 pcs clutch ni dengan harga RM150.00 WM atau RM170.00 EM.

Rugi beli sampai 3 pcs sekaligus, nak pakai cuma satu ja...mesti ramai yang akan kata macam tu!! 

Kalau yang berfikir diluar kotak, depa akan nampak peluang untuk dapatkan balik modal yang depa guna untuk beli 1 set tadi.

Kalau hangpa paham konsep berbelanja sambil jana pendapatan dah tentu hangpa akan senyum kan...

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998