GROUP BORONG DARI CHINA

by - Tuesday, November 22, 2016


Aku bukan terdiri dari golongan pakar yang boleh buat kelas,buat seminar untuk bantu hangpa mulakan bisnes kecil-kecilan dengan import direct dari China.

Aku cuma boleh bantu hangpa untuk dapatkan produk-produk dari China tanpa perlu hangpa pi sampai ke sana.

Kalau hangpa berminat lah...follow ja page MHMhype nanti ada lah admin yang akan bagi link untuk masuk group Rakan Niaga MHMhype.

Konsep dia senang ja, hangpa bagi contoh barang apa yang hangpa nak dengan quantity sekali. Kami quote harga,kalau kena harga kita deal...

Amacam jadik???

Tak rugi pun kan....

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998