BARANG CHINA??

by - Friday, August 19, 2016

Yup...barang dari China. La ni aku ambil order untuk bawak masuk barang dari China. BNukan PREORDER tapi aku buat DIRECT ORDER!.


Aku pasti hangpa semua dah biasakan dengan konsep direct order. Direct order ni pun sama ja macam kita beli kat seller-seller lain yang dok menjual online tu. Cuma tempoh penghantaran saja akan ambil masa diantara 7 ke 14 hari.

Beza pre order dengan direct order memang berbeza. Pre order,seller perlukan satu jumlah MOQ untuk dapatkan produk pada harga murah.

DIRECT ORDER...hangpa beli seunit pun boleh dapat harga yang murah.

so kalau nak mencuba servis #MHMHYPE ni, boleh ja pi kat:

page : facebook.com/mhmhype
insta : search ja OFFICIAL MHMHYPE

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998