#RIZOMA LED UNIVERSAL LIGHT

by - Saturday, July 02, 2016

Salam,

Sebenarnya malas nak buat blogshop baru so aku included ja product jual beli dari page aku di facebook.com/mhmhype ke dalam blog ni.

Ini antara product listing yang ada dalam page

Rizoma Universal Led Signal Light, sesuai untuk semua jenis motosikal dalam Malaysia...plug and play saja pun.

Harga??? Aku tolak RM45.00 siap post dah antara yang termurah dipasaran... tak percaya?


Yang nih harga kat Mudah, so korang compare lah sendiri, kalau nak jimat roger aku ja.


 Yang atas nih contoh dah terpasang kat motor dan yang bawah nih gambaq actual produk

So kalau nak berjimat...

contact ja kat facebook.com/mhmgold
telegram pun boleh ke 01137222508

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998