#MHMHYPE...BANDINGKAN HARGA KAMI

by - Monday, July 11, 2016


MHMhype adalah singkatan kepada MHM Hypermart yang beroperasi secara online di facebook.

Disebabkan tiada produk khusus, sebab tu kami pilih hypermart. Lagi pun konsep sedia ada hypermart ialah semua barang ada.

Di MHMhype kami memberi alternatif kepada semua orang untuk dapatkan produk yang diingini dengan harga yang cukup murah. Umumnya kita tahu,kebanyakkan produk yang dijual dipasaran online diimport dari China.

Seriusly kalau tengok setengah produk harga memang tak masuk akal. Ye betul modal digunakan untuk ambil stock, tapi ada yang kaut untung hampir 300% untuk satu product.

Disebabkan inilah kami cuba bagi alternatif kepada orang lain untuk berjimat. Bandingkan harga kami dengan depa.

Cuba bila dah order direct China ni kena bersabaq lah menanti diantara 7 ke 14 hari untuk barang sampai.

Kalau nak jenguk boleh la pi kat facebook.com/mhmhype
Kalau ada barang nak cuba kami bantu cari...pm ja in sha allah kami bantu untuk dapatkan yang termurah dipasaran.

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998