GIVI PRESTO

by - Monday, April 04, 2016

Kalau dah berkenan tu terpaksa la cari jugak.

GIVI PRESTO M30.2 double visor yang telah mencurik hati ku.

Selepas dua tiga hari pusing kedai area Penang, Butterworth dan Kulim yang mana hampir ke semua tak dak stock.

Tanya online seller pun sama gak,ramai yang kehabisan stock.

Nak tak nak kena la beli kat GIVI POINT Penang. Actually kat GIVI POINT memang ready stock cuma kalau beli kat luaq harga dia murah lah sikit.

Harga GIVI POINT ialah RM280.00 + 6% gst.

Tapi disebabkan dah berkenaan dihati terpaksa la leburkan jugak duit sikit.
Lagi pun helmet KHI la ni terpaksa dibersarakan atas faktor usia.

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998