HARI BERSOKANAN

by - Saturday, March 19, 2016

Kekadang tu aku pun dah tak ingat yang blog ni masih wujud.

Nak kata sibuk sangat tu tak lah tapi macam kering idea nak karang. Tapi bila ada idea jadi malas nak nak taip.

Ok lah malas nak celoteh panjang... hari ni 19/03/2016 merupakan hari bersukanan untuk aku.

Petang ni turun friendly game main bola untuk preparation OFMA CUP 2016 yang akan dijalankan pada bulan May.

Malam ni juga ada friendly game hoki lawan Team Malaysia FIH MASTER yang dalan persiapan nak ke Australia hujung bulan ni.

Penat memang penat cuma jangan injured ja ....

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998