BEST SANGAT KA #POWERGOLD ?

by - Saturday, March 05, 2016

Salam…

 

Ramai gak la kengkawan yang tanya aku…BEST SANGAT KA POWERGOLD?

Well nak kat best sangat tu tak lah..tapi sekurang-kurangnya Berjaya mencelikkan aku untuk faham pasal simpan emas nih.

Kalau dulu cukup bulan lepas dapat gaji,tolak semua expenses ada lah sikit untuk buat saving.

Tapi tak sampai dua minggu saving tuh dah kena kuis sikit-sikit…sempat lah habis untuk circle gaji seterusnya.

 

Since aku join powergold nih, at least RM100 dah convert jadi emas, walaupun takat 0.5gm ja

Tapi aku dah secure saving aku untuk bulan tuh.

So target aku untuk tahun nih konsisten dengan 0.5gm…

cukup tahun dah ada 6 gram.

6 gram dengan harga purata RM200.00 satu gram…

aku berjaya secured saving aku RM1200.00.

 

Lagi pun bukannya rugi…just tukaq cara saving ja dari tunai kepada emas fizikal

 

Kalau yang nak cuba try test aura simpan emas nih boleh je roger aku kat sini:

 

www.gold2rich.com/mhmgold

facebook.com/ruszanashoppe

SMS GOLD ke 01137222508

 

 

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998