EMAS JER...

by - Saturday, February 13, 2016

Hang pa perasan tak sejak dua menjak nih banyak berita ekonomi berkisar tentang Emas.

Baik dalam media social,berita perdana mahupun suratkhabar ramai yang mencadangkan emas sebagai alternative.

 

Ok aku sebelum nih pun tak berapa nak celik emas macam hangpa jugak,tapi aku follow beberapa group yang ada kaitan dengan emas di facebook.

Aku jugak follow Azizi Ali fanpage untuk dapat info dan tips pasal emas ni.

 

Lepas lama pikiaq, awal tahun hari tuh aku join Powergold sebagai Gold saver…Alhamdulillah aku Berjaya disiplinkan diri sendiri.

So adalah tabungan emas sekeping dua untuk asset masa kecemasan nanti.

 

Tapi rasanya emas mana pun yang hangpa pilih…jangan pilih yang mudah tersontot,jangan pilih emas yang tak dapat ditangan.

Pastikan hangpa beli emas dapat emas tau.

 

So kalau sesiapa nak join POWERGOLD, network kami sedia menerima…

 

Yang berminat boleh ke:

Fanpage MIFZAL SHOPPE

Facebook.com/ruszanashoppe

 

Promo Link kami:

www.gold2rich.com/mhmgold

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998