CELIK EMAS #POWERGOLD

by - Monday, February 22, 2016

Kalau yang rajin dok layan facebook, pasti ada dalam friendlist kita yang CELIK EMAS.

Tak kira lah dengan syarikat mana dia bernaung…sebab sekarang nih banyak syarikat yang menawarkan EMAS sebagai medium baru perniagaan.

Nak kata aku pakar tu tidak lah,sebab aku pun baru bertatih nak belajaq pasal emas nih.

 

Tapi Alhamdulillah dengan POWERGOLD aku dah jadi sikit bijak dalam pengurusan kewangan setiap bulan.

Aku pasti ramai kat luaq sana pun macam aku juga sebelum nih, dapat gaji hujung bulan, minggu awal bulan seterusnya dah tinggal ngam-ngam budget untuk tunggu gaji seterusnya.

 

Dengan emas kat tangan,sdikit sebanyak aku dah boleh manage simpanan aku. Walaupun sekecik 0.5gram…aku dah ada asset mampu milik.

 

So sekarang tengah nak expand networking, Alhamdulillah network pun berkembang juga sebab ramai yang dah celik emas.

 

So nak cerita panjang pasal emas pun tak boleh jugak…

Tapi kalau berminat tu boleh lah pi jenguk kat

www.facebook.com/ruszanashoppe

www.gold2rich.com/mhmgold

 

Ada lah info sedikit sebanyak untuk golongan yang baru nak CELIK EMAS macam aku…

Kalau berminat boleh je terus pm kat sana

 

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998