POWERGOLD PULAK DAH...

by - Tuesday, January 12, 2016

Sebelum-sebelum nih aku ada jugak terjebak dalam bisnes online,rolling money,investment online dalam erti kata lain nak buat duit cara mudah lah senang.

Walaupun ada yang masih bertahan sampai sekarang macam Bob2e yang jual Larome Warm serum tuh tapi dengan harga yang agak tinggi dan jugak manipulasi harga yang dibuat oleh para agen

memang tak boleh kemana lah aku.

 

So tahun nih aku tukaq pulak kepada saving dan networking bersama Powergold. Saving kira aku tukaq cash flow saving kepada physical gold. Networking untuk cari additional income.

Jadi risk powergold nih kurang sikit sebab emas dapat kat tangan terus (actually amik dua tiga hari jugak la sebab pakai poslaju).

 

Itupun dekat dua tiga bulan jugak la aku survey iklan-iklan kat fb dan bernasib baik jugak salah seorang schoolmate sekolah rendah yang jadi stockist Powergold ni, dapat gak lah info sedikit sebanyak.

Apapun dalam keadaan ekonomi sekarang dan dengan nilai matawang ringgit yang tak berapa nak strong…macam yoyo sekurangnya simpanan emas walaupun tak buat networking aka nada jugak sedikit keuntungannya.

Lagi pun harga emas kan ikut harga pasaran…

 

 

So kalau ada yang berminat nak tukaq cara saving dari cash ke emas, boleh roger kat facebook.com/ruszanashoppe atau www.gold2rich.com/mhmgold

1gram sebulan pun dah cukup untuk saving.

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998