BELUM MASA UNTUK UPGRADE

by - Saturday, September 12, 2015

Belum ada rezeki lagi untuk aku upgrade ke CC yang lebih besaq nampaknya. Dan mungkin akan jadi impian saja kut.

So sementara impian belum lagi jadi kenyataan terpaksa lah aku plan baik untuk upgrade dulu apa yang mampu kat FZ aku nih.

Dalam masa terdekat nak sumbat dulu NOB1 Titan,pastu tukaq kasut sukan dan arm lebaq...in sha allah menjelang 2016 nanti siap fasa pertama nih.

Fasa kedua disuku pertama 2016 "mungkin" akan ada pembaharuan lagi sikit...

By the way FZ kan multi modified janji ada RM ja... lagi pun Anita Yusof dah buktikan yang Yamaha FZ150 memang terbukti "BEST" dalam kelasnya yang tersendiri,kalau tak tak kan dia nak round the world dengan FZ kan kan kan...

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998