SELAMAT HARI LAHIR HFIY MIFZAL

by - Tuesday, August 25, 2015

Pejam celik dah masuk empat tahun pun anak aku Hfiy Mifzal nih. Hari ini empat tahun lepas tepat pukul 10.20pm disertalan dengan hujan lebat...dia keluar ikut tingkap.

Bebaru ni gaduh nak birthday cake walaupun date tak sampai lagi...beli kek yang dia nak ada Ultraman bagi potong dulu...kira macam pre birthday celebration lah kut.
Coz planning nak buat birthday party dia weekend ni lagi pun hujung minggu ni kan cuti panjang sikit campur dengan public holiday hari merdeka.
Apa pun happy birthday Muhammad Hfiy Mifzal

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998