MALBREW E LIQUID TERHANGAT DIPASARAN

by - Monday, August 03, 2015

Berniaga kena ikut peredaran semasa atau ikut trend kata orang. So bila ada peluang depan mata terhidang apa salah kita cubakan..


La ni trending ialah rokok elektronik atau vape, kat media sosial muncul macam cendawan lepas hujan. Dah ribuan page atau group yang wujud. 

Yang offline pulak,semua ceruk rantau dah wujud kedai atau pun port vaper nih.


So hari ni aku pun nak promote gak la e liquid terhangat dipasaran...Malbrew dengan 6 perisa pilihan
 - Blackcurrant Mint
-  Sweet Honey Dew
-  Redbull
-  Australian Manggo
-  Root Beer
-  Bubble Gum

Komposisi material / indigrent:
PG  - 50%
VG   - 60%
NIC - 6mg

Harga kasih sayang...RM30.00 sebotol 30ml.
Harga pasaran...RM35.00 sebotol 30ml
Harga Borong / Bisnes... 
kena pm aku la di 01137222508 atau 0124453010.

Market vape semakin berkembang di Malaysia nih... kalau sebotol untung RM5.00 sehari boleh jual 10 botol dah RM50.00 so hangpa kali lah sendiri berapa RM untuk sebulan.

Cepat dealer dan reseller diperlukan!!

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998