APA CERITA DENGAN LAROME

by - Thursday, August 06, 2015

Mungkin ada yang perasan,aku lama tak update pasal produk L'arome. Produk keluaran Bob2e yang menjadi fenomena kat Malaysia sebelum nih.

Untuk makluman,produk ni masih wujud dan masih berada dalam pasaran Malaysia. Sekarang dikenali dengan nama Larome Warm Serum.

Kenapa aku slow dengan produk nih? ermmm...

Sebab manipulasi yang dibuat oleh para peniaga yang tidak beretika...itu saja sebabnya!

Cuba tengok harga yang ditetapkan oleh pihak syarikat..
Cuba pula tengok harga yang dijual oleh peniaga yang tak beretika...


Sistem yang dibuat oleh Bob2e memang dah baik, pembayaran bonus pun antara yang terbaik sebab tu ramai yang mula gelap mata sanggup rosakkan pasaran.

Kalau dah jual separuh dari harga yang ditetapkan oleh Bob2e kut mana nak dapat untung kan....

Sebenarnya depa dapat untung yang cukup-cukup lumayan sebab tulah depa sanggup manipulasikan harga dan pasaran...dan sanggup ketepikan etika perniagaan.

Ini yang membuatkan aku dan ramai network atas dan bawah aku ambil keputusan untuk tunggu dan lihat saja...lagi pun keahlian kami semua seumur hidup!


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998