TRANSFORMERS KEMBALI MENYERANG

by - Wednesday, July 08, 2015

Salam...


Hampir setahun yang lepas Optimus Prime dengan Bumblebee dah pun menyerang Penang,masa tu kat Gurney Plaza. 

Sempat juga lah kami anak beranak pi ke sana hari tu and ada jugak la entri sikit kat sini.

Tahun ni katanya nak menyerang lagi,tapi bukan di Gurney Plaza tapi di Padang Kota. Dengan bertemakan Transformers Street Art dengar ceritanya yang pertama di Asia.

Akan dibuka selama  dua bulan kepada orang ramai dan akan dirasmikan pada 10 Julai ni. Untuk Transformers Street Art pula akan dibuka mulai 19 Julai di tempat yang sama .

Hari biasa akan dibuka petang ke malam,manakala hujung minggu dan public holiday akan dibuka dari pagi ke tengah malam.


So sesapa yang tak dak plan nak ke mana-mana raya nanti boleh la lepak kat Padang Kota layan Transformers nih.

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998