OH MENTERI KU...

by - Tuesday, July 14, 2015

Salam...


Kekadang tuh aku terpikiaq juga macam mana depa ni boleh menang piliharaya dan di lantik menjadi menteri kat Malaysia nih.


Nak buat sebarang operasi kena masukkan dalam paper,kena panggil sidang media dan kena war-warkan kepada semua sebelum buat?


Itu bab nak buat operasi...yang nih nak tangguh operasi pun gebang kat dunia

Kamon lah...KALAU kita jual barang tiruan bila menteri dah dok canang macam ni agak-agak hangpa kita nak simpan stock tak kat kedai? 

Adoiiii la...

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998