JUAL DIRI...LAMA TAK BUAT

by - Tuesday, July 14, 2015

Salam...


Hari ini aku attend satu interview lepas dapat call invite untuk aku pi dua hari lepas.

Kali pertama untuk tempoh 5 tahun kebelakangan ni aku pi jugak,walaupun sebelum ni aku tak pernah nak attend pun bila ada interview session nih.

Masa dapat call hari tuh pemanggil kata dia dari bla...bla..bla dapat resume aku dari bla...bla...bla. Pas belek-belek balik kat bla...bla..bla tuh baru aku perasan memang aku ada hantar application (main tekan je pun).


Aku tanya wife nak pi ke tak pasal sebenarnya aku dah malas nak pi bersoal jawap dan malas nak tukaq kompeni dan position dah. Tapi wife kata pi la mana tau rezeki anak-anak,rezeki raya tahun nih...

So nak tak nak aku kena la mencuba nasib dan terpaksalah cari balik seluaq slack ngan long sleeve yang dah berapa lama tak usik dalam almari.

Dan tadi dengan penuh semangat aku pi mencuba nasib untuk menjualkan diri aku mana tau laku lagi kan...
(kena attend 2nd interview lak nanti lepas raya nanti)

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998