SJ4000 SEDIA UNTUK BERAKSI

by - Friday, June 05, 2015

Salam...


Sj4000 dah bersedia untuk memulakan aksi pertama hari ni.
Memandangkan tak dak harness untuk helmet ataupun untuk chest so hari ni aku akan guna bicycle stand dengan base support yang akan di letakkan di handle motor.

Since hari ni masuk lambat,maybe kejap lagi balim dah sedikit gelap sepanjang jalan.

Hopefully video aksi pertama SJ4000 ni tidak menghampakan aku.

Nak tengok result....kena tunggu esok lah ye...
kalau panjang sangat boleh buat video lapse nanti...


You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998