SESI TESTING VIDEO

by - Saturday, June 06, 2015

Salam...


Seperti yang dijanjikan sesi testing video dengan SJ4000 wifi. Lagi pun semalam testing dengan ikat sjcam kat handle guna bicycle stand ja.

Speed pun tak laju mana....takut jatuh lak sjcam tu mau menyesal aku.

Kira ok lah quality video dengan harga beli kan...

Tapi dari playback baru aku tau memang ramai orang Malaysia berjaya diperbodohkan oleh penjual kereta.

Mana taknya dari kereta murah sampai lah yang memahal semua tak dak signal....tak ke bodoh buang duit beli kereta tapi singal tak dak..

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998