NAIK LAGI!!!

by - Monday, June 01, 2015

Salam...

Itulah yang menjadi trending di newsfeed aku semalam. Boleh dikatakan hampir separuh dari friendlist kat fb semua berkongsi tentang kenaikan nih.

Bila dah naik bermacam-macam lah pandangan dan pendapat yang diberikan, semua kemukakan hujah memasing.

Tapi bagi aku sendiri kalau terus meratap pasal kenaikan pun sampai bila? Kalau kita bising petrol naik harga,kereta dan motor yang kita guna tetap kena isi gak kan.

So dari meroyan baik kita pikiaq alternatif untuk menambah pendapatan bagi menampung kos kos kenaikan nih.

Dah tiba masanya kita jadi PENGGUNA BIJAK dan bukan lagi PENGGUNA SETIA. So jalan mudah yang aku selalu kongsikan ialah bersama Best Mobile.

Income pasif akan kita terima selagi talian prabayar aktif dan selagi kita atau orang yang kita kenalkan topup. Mudah ja kan...

So kalau nak join jadi pengguna bijak macam aku...whatsapp je ke 01138462711.

Atau daftar terus kat sini bestmobileworld.net/usez1833

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998