DUA NAK MASUK TIGA

by - Friday, June 19, 2015

Salam...


Hari kedua puasa dan bakal masuk ke hari yang ke tiga...cepat jugak masa berlalu.

Setakat hari ni aku belum lagi singgah memana bazar ramadhan yang ada di sepanjang jalan dari office nak ke rumah.

Walaupun ada juga la mengidam, nak kata favourite dibulan puasa pun tak juga coz makanan tuh semua dijual setiap masa.

By the way dalam banyak-banyak bazar yang ada dalam bulan puasa nih, bazar ramadhan yang selalunya aku singgah cuma Perda,Seberang Jaya dan General Hospital Penang.



Kalau ke GH aku cuma beli popia basah, kalau di Seberang Jaya..Nasi Briyani yang dimasak dengan penuh kasih sayang jadi tumpuan and kat Perda cuma ayam golek.


Dengan perkembangan semasa,aku pasti harga makanan nih semua akan ada peningkatan dan perbezaan yang ketara dengan harga-harga sebelum nih.

Yang ni saja yang selalu aku cari...maybe tahun nih nak kena cuba try test kat tempat lain pulak kut.

p/s: gambar pinjam googgle

You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998