SEMALAM KAMI KE AKUARIUM

by - Monday, May 04, 2015

Salam...


Dania dan Rayyan teruja dapat ke akuarium semalam. Actually first time dua beradik ni dapat masuk ke dalam nih,sebelum ni pernah sampai tapi akuarium nih ditutup.

Aku pulak...ini first time juga masuk ke akuarium di Batu Maung ni,kalau akuarium sebelum nih yang terletak kat Gelugur tuh kira macam keluar masuk bilik ja lah (dulu-dulu punya cerita)

So bayangkan lah dah bertahun-tahun akuarium nih beroperasi dan akuarium di Gelugur tu tutup baru aku masuk balik. 

Dari zaman sekolah sampai lah zaman anak-anak masuk sekolah baru nak terjah akurium walaupun ada dalam Penang ja pun.

By the way macam biasalah budak-budak nih punya excited sampai macam-macam cara nak posing ambil gambaq.





You May Also Like

0 BeLoQeR

Komen atau kutukan sendiri tanggung tau
INGAT!!!
AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998